Neon Design is lid van

voka1

BelgianSignorganisation1

EuropeanSignFederation1

Grafische vormgeving en technische creatie.
Driedimensionele grafische vormgeving. Zo kan u het creatieve luik van ons vak gerust noemen. Maar het gaat nog verder. Het gaat over meer dan vorm en verhouding maar over creëren met structuren en licht. Onze designers creëren sferen die mensen kunnen zien en voelen.

De taal van materialen.
Materialen hebben hun eigen emoitionele taal. Geborsteld inox vertelt een heel ander verhaal dan kunststof of 'high gloss' lakwerk. En niet enkel de vorm van een lichtreclame maar ook de technische details en afwerking dragen bij tot het design en dus het communicatieve element er van. De samensmelting van grafische en technische vormgeving is een complex gegeven die de vakmensen van Neon Design perfect in de vingers hebben.

Organisatorische talenten.
Uiteindelijk moeten lichtreclames en andere signage producten op een kostenefficiënte wijze geïnstalleerd worden. Van bij de eerste creaties wordt hiermee rekening gehouden. Want naast het vertalen van uw merkwaarden moeten de producten vlot gereproduceerd kunnen worden en zo snel als mogelijk kunnen geplaatst worden over uw hele netwerk. De controle over uw merk en efficiëntie bij plaatsing en onderhoud wordt door ons dagelijks beheerd.

Stuur ons e-mail of bel
+32 2 582 20 50

Historiek
Doelen/waarden
Organisatie
 

Vacatures
Realisaties
Referenties

Contact
Disclaimer
Privacy
Copyright

ENTER OUR UNIVERSE

ENTER OUR UNIVERSE

item9

LIGHT UP YOUR VALUES

ENTER OUR UNIVERSE

CORPORATE IDENTITY CONSTRUCTORS

NL | FR | ENG

creation Preferenz

Alle faciliteiten onder één dak.

item7a1
item6a
item5c
+
+
Logovoorweb
Schrijf u in op onze
item13