een resultaatgerichte werkwjze.

Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot methodes en werkprocedures die kwaliteit garanderen.

Light up your values

Het begrijpen van uw doelen en de beleving van uw eindgebruiker staan centraal in onze aanpak.

Begrip

Het begrijpen van uw waarden.
Uw merk is een persoonlijkheid die met veel zorg wordt gebouwd. Deze investering op gepaste wijze versterken doorheen uw retail- of dealernetwerk vraagt begrip van de waarden waarop het merk steunt. Onze eerste opdracht is dan ook om de persoonlijkheid van uw merk en uw communicatieve doelen te begrijpen.

Creatie

Het vertalen van uw waarden.
Onze vakmensen voelen de taal van materialen, kleur en licht perfect aan. Overeenkomstig uw merk worden de juiste materialen en effecten voorgesteld en worden lichtreclames, gevelbekledingen en omgevingsinrichting tot één geheel gebracht om de uitstraling van uw merkwaarden te versterken.

Beleving

Het beleven van uw waarden.
Als wij ons werk goed doen dan worden uw merk- of bedrijfswaarden voor de bezoeker van uw pand heel tastbaar. De verhoudingen van de volumes, het gebruik van emotioneel corresponderende materialen en kleuren, de effecten van licht. Dit alles draagt er toe bij dat uw waarden ‘gevoeld’ en dus beleefd worden. En dat draagt bij tot de emotionele binding die u met uw merk beoogt. 

Klaar om jouw merk te laten schitteren?

Lichtreclame en signalisatie dragen bij tot de herkenning en beleving van uw merk. Of het één verkooppunt betreft of een netwerk van gebouwen, de consistentie van uw visuele identiteit moet worden gerespecteerd en esthetisch en technisch perfect worden uitgevoerd. Daarom wordt Neon Design ingezet door heel wat gerenommeerde retailmerken.

Stuur ons een bericht

2 + 2 =

Corporate
Identity
Constructors

Essenestraat 22

B 1740 Ternat

info@neondesign.be

+32 2 582 20 50

 

BE 422 736 391

Home

Lichtreclame en Signalisatie

Gevelbekleding

Diensten

Werkwijze

Productie

Over ons

Contact

Privacy

Volg ons