Enter our universe.

Neon Design is een producent die volledig is uitgerust om uw visuele identiteit met lichtreclames en signalisatie vorm te geven. We ontwerpen, fabriceren, plaatsen en beheren en onderhouden desgewenst uw hele netwerk.

Grafische vormgeving en technische creatie.

Drie dimensionele grafische vormgeving. Zo kan u het creatieve luik van ons vak gerust noemen. Maar het gaat nog verder. Het gaat over meer dan vorm en verhouding maar over creëren met structuren en licht. Onze designers creëren sferen die mensen kunnen zien en voelen.

De taal van materialen.

Materialen hebben hun eigen emotionele taal. Geborsteld inox vertelt een heel ander verhaal dan kunststof of ‘high gloss’ lakwerk. En niet enkel de vorm van een lichtreclame maar ook de technische details en afwerking dragen bij tot het design en dus het communicatieve element er van. De samensmelting van grafische en technische vormgeving is een complex gegeven die de vakmensen van Neon Design perfect in de vingers hebben.

Organisatorische talenten.

Uiteindelijk moeten lichtreclames en andere signage producten op een kostenefficiënte wijze geïnstalleerd worden. Van bij de eerste creaties wordt hiermee rekening gehouden. Want naast het vertalen van uw merkwaarden moeten de producten vlot gereproduceerd kunnen worden en zo snel als mogelijk kunnen geplaatst worden over uw hele netwerk. De controle over uw merk en efficiëntie bij plaatsing en onderhoud wordt door ons dagelijks beheerd. 

Over

Neon Design

Neon Design bouwde op ruim veertig jaar tijd een reputatie van vakmanschap en een doorgedreven dienstverlening. Onze visie was van meet af aan gebaseerd op betrouwbaarheid en kwaliteit; en dat is ze nog steeds. We willen de nummer één partner zijn van onze klanten om hun oplossingen aan te bieden voor alles wat hun bedrijf- en merkidentiteit betreft. Bent u op zoek naar architecturale oplossingen, het beheren van uw lichtreclamepark of het produceren en plaatsen van uw lichtreclames, dan kunt u altijd rekenen op onze bekwame medewerkers, goed uitgebouwde infrastructuur en volledig uitgerust machinepark.

Historiek

Leon Beeckman startte vijftig jaar geleden het lichtreclame-installatiebedrijf LSP.  In 1982 werd LSP Beeckman Zonen NV (met Neon Design als commerciële benaming) onder impuls van de zonen Jean-Pierre en Alain Beeckman opgericht. Toen integreerde de firma de productie van neonreclames.  Vandaag werken 45 vakmensen voor Neon Design in een geïnformatiseerde omgeving. Ze zijn gespecialiseerd in het beheren van merkimago implementeringsprogramma’s, van design en ontwikkeling tot onderhoud voor het verkoopnetwerk van gevestigde bedrijven uit verschillende sectoren (petroleum-, financiële-, automobiel- en distributiesector).  In 2010 verandert het bedrijf haar naam in Neon Design nv.
In 2022 wordt de zaak overgenomen door David Beeckman die zijn visie zal uitrollen en Neon Design zal klaarmaken voor de toekomst.

.

Doelen en waarden

Doel van Neon Design.

Pionier blijven in het uitstraling geven aan de waarden van onze partners.

Waarden van Neon Design.

Passie voor het vak en zorg voor details.

Sterke punten van Neon Design.

Een positioneringsstrategie met actieterrein in drie nichemarkten en de nadruk op  bekwaamheid,  enthousiasme,  creativiteit,  beschikbaarheid  en luisterbereidheid.

Houding van Neon Design.

Een heldere communicatie, zo vermijden we onaangename verrassingen.

Sinds 2004 werken we volgens de regels van de VCA* certificering met als kernwoorden Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Nieuwe projecten dit jaar

%

Tevreden klanten

Klaar om jouw merk te laten schitteren?

Lichtreclame en signalisatie dragen bij tot de herkenning en beleving van uw merk. Of het één verkooppunt betreft of een netwerk van gebouwen, de consistentie van uw visuele identiteit moet worden gerespecteerd en esthetisch en technisch perfect worden uitgevoerd. Daarom wordt Neon Design ingezet door heel wat gerenommeerde retailmerken.

Stuur ons een bericht

12 + 10 =

Corporate
Identity
Constructors

Essenestraat 22

B 1740 Ternat

info@neondesign.be

+32 2 582 20 50

 

BE 422 736 391

Home

Lichtreclame en Signalisatie

Gevelbekleding

Diensten

Werkwijze

Productie

Over ons

Contact

Privacy

Volg ons